Friday, December 29, 2006

Høst 2006: Rolige dager med nyklipte klør

Kanskje det viktigste denne høsten etter hvert som operasjonssåret forsvant var at vi fant en ny og bedre veterinær. Siden Zuki er redd for tærne sine, får vi klørne klippet hos veterinær, med litt blandete erfaringer. Vi fikk varmt anbefalt en ny kvinnelig veterinær i Oslo, og hun fikk det kjempebra til. Vi bestilte time, og først kom assitenten ut og tok imot Zuki med godbit klar. Det er alltid et bra trekk. Så kom veterinæren med mer godbit og Zuki likte henne også. Så tok vi henne med inn på konsultasjonsrommet, og vi fikkbeskjed om å smile og le og gå ut av rommet. Så hørte vi masse godsnakking og rolig kloklipping, og etter overstått tåstussing var hun like fornøyd, tøffet rundt på kontoret og luktet i krokene og svingte innom veterinæren og oss og var trygg og god.
Riktignok var vekta igjen opp ei 8,2 - sannsynligvis litt resultat av steriliseringen - men veterinæren syntes hun var i super form og med fabelaktige tenner for alderen.
Bildet: Det blir mange turer rundt omkring i Østmarka og særlig langs Nøklevann. Når det er fint vær som her forsøker vi å ta litt bilder. Skulle bare mangle med en så pen modell!

No comments: